BODY-TALKING

luggage-with-tags1_edited1

Få forløst din bagage af fastholdte følelser.

Jeg har selv udviklet en unik proces-behandling-healing hvor det er muligt at forløse fastholdt følelser, traume, ned arvet bagage tilbage fra barndom, forfædre og tidligere Liv m.m.
Body-talking kan næsten bruges til alt da det er en metode, hvor jeg kan forløse de underliggende årsager til dine ubalancer, i alle områder af dit liv.

Body-talking er en proces der hjælper dig med med at frigøre dig fra din følelsesmæssige bagage og de ubalancer som du har fysisk, psykisk og mentalt, så du og din krop igen kan genfinde den naturlige balance. Meget af vores lidelse skyldes negative følelsesmæssige energier, der er blevet “fanget” i os.

Fastholdt følelser kan være meget ødelæggende for vore kroppe, forestil dig det som vandslange der har fået et knæk og hvor cirkulationen/flowet næsten er gået i stå, det samme sker i vore kroppe, og det starter med en meget kraftfuld følelse som vores krop ikke kan håndtere på normal vis og følelsen bliver derfor fastholdt i vores energifelt/kroppe, hvor den kan sidde i længere tid uden at behøve at skabe kaos, men kommer der fx for mange fastholdt følelser, kan det til sidst give udtryk som fysisk som smerte, inflammation og sygdomme m.m.

Jeg arbejder også med;

  • Jeg kigger på sjæls aftaler, eder, besværgelser, og forbandelser
  • Slægts karma
  • Nedarvet overbevisninger
  • Traume
  • Blokeringer  fysisk, psykisk og spirituelt
  • Fremmed energier, angreb, psykiske kroge og energetiske implantater
  • Traume fra bortførelser af rumvæsner
  • Blokeringer og undertrykte minder fra tiden som Super Soldier
  • Hjælp og understøttelse til at forarbejde, heale og hvis ønsket genkaldelsen af disse minder

Det kan ske uanset alder, og de kan endda være ned arvet fra dine forfædre, og hvis du ikke forløser dem kan de ned arves igen til dine børn o.s.v.

Fastholdt følelser kan opstå overalt i din krop og er små energikugler som kan være på størrelse med en appelsin eller større, de forstyrrer din krops energifelts normale flow, disse energi blokader skaber ubalancer.

Body-talking er en enkel og kraftfuld metode til at finde og forløse disse fastholdt følelser.

Vi bruger bl.a. en muskeltest ( se siden muskeltest, hvis du ønsker mere info om emnet) til at kommunikere med din krop og det vi intuitivt får ned. Det gode ved det er at du ikke behøver at gå ind i følelsen og opleve den igen, du behøver bare at erkende følelsen og slippe, så forløser jeg den, det er kun i enkelte tilfælde nødvendigt lige at finde ud af hvornår følelsen blev “fastholdt” især hvis det er nedarvet, men det gør jeg via muskeltest. Det er ikke alle der er i stand til at gå ind i følelsen og det behøver de som sagt heller ikke her, så det er en super god metode at slippe fastholdte følelser uden at genopleve den. Det er efter min mening heller ikke godt at blive ved med at være i sin “historie” og blive ved at at fortælle og gennemleve sin tidligere traume o.s.v da vi så lever vores historie, det betyder at vi tiltrækker mere af det samme, for husk at tanker og følelser er skabere!!

Sessionen foregår som fjern behandling, eller evt. over tlf/skype.

Jeg forløser så disse, jeg kontakter dig enten pr mail eller pr tlf, også gennemgår vi de ting jeg har fundet og måske trænger du at få indsat nogle nye følelser der hvor du har sluppet de gamle fastholdt, så gør vi det + evt. healing.

Nogle gange vil smerterne helt forsvinde helt, når vi har fjernet de fastholdt følelser der ligger til grund for ubalancen, andre gange vil det måske kun kunne reducere 50% af smerten, da der er yderligere grunde til smerten, som så skal arbejdes dybere med.

Vi kan oftest kun fjerne et lag af gangen, da kroppen ikke er klar til at slippe for mange lag af gangen, da du ellers ville vælte, ( se det som et løg, for hver gang vi fjerne et lag kommer vi tættere på kernen) men kroppen er så intelligent at den fortæller os hvor meget der er klar til at blive sluppet.

Oftest vil du kunne mærke en forskel på f.eks smerter næsten med det samme, hvis smerten stammer fra fastholdt følelser, afhængigt af hvor mange lag der er.

Generelt kan man sige at jo ældre man er jo flere lag har man fået opbygget med årene, det er ikke altid man kan forløse alle følelser vedrørende et specielt emne på en gang, da jeg kun kan forløse de lag, som kroppen er klar til at slippe.

Børn er rigtig gode at arbejde med da de tit kun har få lag og det kan næsten altid forløses på en gang, undtagelser kan være følelser/mønstre som er ned arvet, følelser der er ned arvet og som er flere generationer tilbage kaldes et mønster Jeg har oplevet mønstre som er ned arvet fra mere end 20 generationer tilbage..

Du vil hurtigt finde ud at når du først har frigjort dig af de fastholdt følelser er du i stand til at leve et sundere og gladere liv. Bare en enkelt fastholdt følelse kan lave meget ravage og skabe problemer både fysisk og følelsesmæssigt. Det siger sig selv at det ikke er godt for helbredet i længden, så det anbefales stærkt at få forløst disse fastholdt følelser for at hjælpe kroppen tilbage i balance og flow, som vil befordre og aktivere din krops selv helbredende kræfter, og du vil tiltrække mere sundhed og vitalitet…

Body-talking sessionen bliver altid efterfulgt af healing. For det meste vil det være Infinity eller Regnbuehjertehealing, som er helt specielle og intelligente højfrekvent energier, som bl.a hjælper din krop i healingsprocessen ( læs evt. mere omkring healingenergierne på hjemmesiden) Du vil få regelmæssigt healing ligeså længe dit forløb varer.