ENERGETISK HUS RENSNING

 

hus

Energetisk hus rensningen..

En hus rensning foregår på denne måde at jeg renser huset for, energetisk aftryk, det kan fx være:

Åndelige aktivitet, hvor man kan mærke en fysisk tilstedeværelse i boligen som man føler sig utryg ved.

 

Elektriske ting der går i stykker eller el pærer der står og blafrer.

Kendte afdøde på besøg det kan være et nært stående afdød familie medlem, der har et budskab eller sidder fast i det jordiske liv, jeg hjælper så vedkommende med at komme over i lyset.

Dufte som gammel cigaret røg, en bestemt duft som man ved ikke hører hjemme i boligen.

Der er en følelse af kulde nogle steder i huset. Ens kæledyr undgår bestemte steder i boligen.

Energetisk aftryk, især ved køb af ny bolig, tung energi, efter skænderier og lignende.

Under en hus rensning, finder jeg ud af, hvad der er hvad. Typisk har det en forbindelse til dig (og/eller andre beboere) og dit liv. Det giver jeg dig en forklaring på og hjælper dig til at se og forstå sammenhængen på det, og hvad der sker i dit hjem.

Hvordan foregår det?

Vi aftaler en tid, hvornår jeg foretager hus rensningen. Jeg har brug for din adresse. Evt. et billede af boligen. Jeg foretager hus rensningen på remote hjemme fra mig, jeg behøver ikke at tage ud på adressen. Herefter ligger jeg en beskyttelse på boligen, og koder boligen med positive følelser som: Glæde, kærlighed, god energi, flow, kreativitet. Du bestemmer hvilke følelser boligen skal kodes med.

Når hus rensningen er over for du enten en mail tilsendt med alt jeg har set og fjernet, eller vi aftaler en tid via telefonen.

Jeg forslår at man foretager en hus rensning en gang om året. For optimal beskyttelse og effekt. Man kan selv bidrage med gode vipes i huset.

Budskaber er der budskaber fra din kære eller fra dine guider formidler jeg dette videre.

Hvad koster det?

En energetisk hus rensning koster 1395.-

Så føler du dig utryg eller mærker et eller andet som ikke føles rigtig så kontakt mig.