HEALINGS ENERGIER

 

Quantum Healing

Quantum

 

 

 

 

 

 

 

 

I body-talking indgår Quantum Healing idet jeg går ind og ændrer din energi og frekvens omkring de udfordringer du måtte have. Jeg benytter mig af kvante feltet, og skabelses energien som vi alle har adgang til. Denne Healings energi er den jeg arbejder med og i til dagligt.

 

Div. Healinger der indgår i body talking forløb m.m.

“Hvis man ønsker at forstå universet, skal vi tænke i energi, frekvens og vibration.” – Nikola Tesla

 

Infinity healing:

healingsenergier

 

Infinity healing er vores egen healings energi som er kanaliseret i 2015, det er en meget kraftfuld og intelligent energi.

Kort fortalt så forener den det åndelige med det fysiske og sørger for energien kommer i flow, den samarbejder og er forbundet med de 4 elementer vand/ild/jord/luft.

Energien er forbundet med et bestemt symbol og farve. I Infinity healing står de 4 elementer for følgende:

Elementet Vand: sørger for flow og arbejder mest i kroppen/det fysiske, da 2/3 af kroppen består af vand, giver det jo mening
Elementet ild: arbejder på det mentale/hovedet, (yder hjælp til at” brænde” blokeringer og ubalancer i det mentale bort ved hjælp af infinity flammen)
Elementet luft: arbejder omkring kroppen/aura og energifelt, den cirkulere omkring kroppen, renser og udvider auraen omkring kroppen, tanker lyslegemet op med energi
Elementet jord: arbejder mest med jordforbindelse og beskyttelse. Jorden sørger for at vi får en god jordforbindelse,hvis vi ikke har det, kan det side stilles med et træ hvis rodnet ikke er stærkt, så vælter det. Styrker også bla. selvværd, den indre ro og det at stå fast i sig selv og for sig selv.

Infinity healing / energi terapi virker på flere planer og kan rigtig mange ting og kan variere med vægt på enten en/flere/alle af de 4 elementerne individuelt efter behov. Elementerne indeholder i sig selv healende energi og har hver deres egne kvaliteter.

Den giver ro i krop og sind
Renser, reparerer og udvider din Aura
Renser og oplader dit lys legeme
Renser og styrker dit energifelt
Hjælper med at opløse blokeringer
Giver jordforbindelse og beskyttelse.
Styrker og renser dine chakra
styrker din spirituelle kontakt
Healer på fysiske og psykiske ubalancer og meget mere…

__________________________

 

Regnbue Hjertehealing:

regnbue-healing

Regnbue hjerte healing er en ny healing energi som er kanaliseret i 2016.

Regnbue Hjertehealing er fyldt med regnbuefarver, hvor hver farve healer med hver sin kvaliteter og stråle.

En healing som udstråler og bruger hjerteenergier.

En smuk og kærlig healing som omfavner dig og tilfører healing skånsom der hvor du har brug for det.

_________________________

Chakra talk:

chakra_talk

Chakra talk er en forløsning af fastholdt følelser fra dine chakra+ healing/afbalancering og tuning.

Ofte kan man kun forløse en enkelt følelse pr. Chakra, men den ene fastholdt følelse kan lave meget ubalance i den pågældende chakra. Herefter bliver chakraerne afbalanceret og healet, hvorefter jeg laver en chakra tuning, hvor jeg ser hvor meget den enkelte chakra kan skrues op for, så din vibration bliver højere og du får mere flow imellem dem.

Du kan få tilsendt en lille mail fra mig om hvilke følelser der var klar til at blive forløst i de forskellige chakra m.m.

________________________

Treenighed:

treenighed22

Består af tre processer som sammen har en stor effekt.

1)
Tilbage til din indre kerne!
Denne proces jeg anvender her går ind i din dybeste essens, den frigør og renser dig.
Her vil eventuelle vira, og lignende blive nulstillet. Du bliver renset og healet.
Du vil føle dig mere glad og ligevægtig og mere i balance med dig selv. Alt hvad du hat opsamlet af negativ energi, elektronisk stråling og lignende bliver renset og fjernet fra din krop, sind og ånd.
Du vil komme tættere på din inderste essens igen. Det kan sammenlignes en slags wellness for krop&sjæl.

2)
Omsorg og kærlighed remote til dit indre barn!
Denne proces bevirker at man lærer og integrere kærligheden til sig selv.
Hvis man ikke kan elske sig selv, kan man ikke elske andre. Det vigtigste værktøj og den dybeste følelse, som binder alt sammen er kærlighed. Kærlighed til sig selv, til andre, til dyrene og til naturen.
Fra det øjeblik du bliver undfanget, er du bevidst om alt omkring dig. Moderens følelser, sindsbevægelser og overbevisninger bliver ofte delt med babyen i livmoderen. Traumatiske tanker, en følelse af ikke at være ønsket, af at være overvældet eller anden stress bliver opfanget af babyen og påvirker det.
Denne teknik vil programmere din underbevidsthed på ny, så den kommer fra et sted med ægte kærlighed. Luk kærligheden ind i dit liv.

3)
Healing af ubevidste minder!
Få healet ubevidste minder – er et kraftfuldt og effektivt værktøj, vi bruger når en person f.eks har undergået en operation, haft et uheld, traumer fra krig, overgreb både fysisk og psykisk, misbrug m.m.
De er programmer, som vi har accepteret, når vores bevidsthed har været “slukket” og vi har været sårbar.
Vidste du at vores hjerne altid er ved bevidsthed, også når vi sover.
Man afspiller traumet igen i den vågne verden, når ord, lyde eller en situation, som blev accepteret i den ubevidste tilstand, bliver gentaget..
Vi går ind og “fjerner” minderne og erstatter dem med ubetinget kærlighed.
De kropslige reaktioner herpå kan være latter, gråd, træthed eller opstemthed.
Reaktionerne er forskellige fra person til person.
Med denne proces fjerner vi minder som tynger dig. Ingen fortjener at skulle have dårlige og frygtsomme minder som begrænser og indskrænker og fastholder os fra at leve i nuet.