LYDFILER

Lydfiler:

 

 

 

mikrofon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frihed til at være dig…

Hvad stopper og afholder dig fra at leve i frihed. Frihed her og nu uden bindinger eller fastholdt overbevisninger, om at du skal have en bestemt sum penge stående på bankkontoen for at kunne gøre det. Har du udfordringer med at kunne leve din frihed uden begrænsninger, så vil denne session + lydfil være skræddersyet netop til dig.

Når du først er blevet bevidst om hvad der begrænser dig, kan kan det blive forløst, dette vil have den effekt at der bliver frigivet energi og livskraft til dig.

Du får en 1: 1 session sammen med mig, hvor jeg scanner dig og din krop, ser og føler hvor ubalancerne er, hvor vi sammen clearer dem. Du får coaching, og healing samtidig.

Jeg tilbyder en session + lydfilen til dig. 850.- kr.

Session vil forgå over telefonen og varer Ca. fra 20 min. Denne lydfil højne samtidig din frekvens hver gang du hører den.

 

 

____________________

lydfil

 

Guidet Atlantis Healing i Healing Templet af Atlantis 699.-

Meditation til Templet af Healing

Dette tempel er tildelt, Quan Yin. Her blev der praktiseret, barmhjertighed, kærlighed og tilgivelse.

 

 

______________________

atlantis10

Få adgang til dine tidligere liv i Atlantis 699.-

Få læring og indsigter i hvem var du i i dit tidligere liv i Atlantis, hvad lavede du, hvem var din familie, hvilke egenskaber og evner besad du. Guidet lydfil der er underlagt med krystal healing og lyd.

 

 

_____________________

 

IMG_0383

Bliv forbundet med de 13 Krystal kranier fra Atlantis og få aktiveret dit DNA. Oplev deres fantastiske energier, heling og indsigter. 1499.-

Bliv forbundet med de 13 krystal kranier fra Atlantis få aktiveret dine 12 DNA strenge der bliver koblet op og forbundet med hver af templerne og deres mestre. Oplev deres fantastisk energier og healing, guidet lydfil. Guidet lydfil der er underlagt med krystal healing og lyd.

 

 

____________________

ryd op i din rygsæk

 

Ryd op i din rygsæk 499.-

Denne lydfil egner sig til at få stresset af efter en hektisk hverdag. Få fjernet alt det der har samlet sig i løbet af dagen og tynger dig. Ideelt før du sover

 

 

_______________________

hjertet

Åbning af hjertet 599.-

Denne lydfil vil understøtte og hjælpe dig med at slippe nogle af de hjerte blokeringer som har sat sig. Typisk når været udsat for traumatiske oplevelser, i forhold til kæreste relationer, familie, arbejde m.m

 

 

______________________

 

livsglæde

Optimering og aktivering af sundhed, vitalitet og velvære, varer en time. 1499.-

Har du udfordringer med helbredet, din energi og vitalitet, så vil denne session + lydfil være skræddersyet netop til dig.

Jeg scanner din krop og chakra og dine ubalancer, hvorefter jeg i samtykke med din sjæl, clearer dig for ubalancer og genaktivere og booster dine chakra.

Få forløst fastholdt energier, og få aktiveret din medfødte indre visdom, dine evner.

Denne lydfil vil understøtte og hjælpe dig med at slippe nogle af de hjerte blokeringer som har sat sig. Det sker når man har været udsat for traumatiske oplevelser, i forhold til kæreste relationer, familie, arbejde, ulykker, eller operationer.

Der vil først være en 1.1 session med mig på ca. 1-1/2 times varighed, derefter får du lydfilen tilsendt som du kan høre igen og igen, indtil der ikke kommer flere reaktioner på lydfilen. Typiske reaktioner kan være tristhed, sorg, lidt energi, meget energi, lettet hed, tynd mave. Vi er alle unikke sjæle og for hver vil det individuelt være helt anderledes.

 

_______________________