PHOENIX FORLØBET

 

phoenix 2

 

 

Nyt online kursus

PHOENIX FORLØBET

4 MÅNEDERS FORLØB….

Vil du med på en helt unik rejse ind i dit indre univers?

Du vil komme vidt omkring, både fysisk, psykisk, mentalt og åndeligt!

Hvem henvender kurset sig til:

Til dig der er nysgerrig på din indre verden, og ønsker at uddybe din viden om dig selv på det spirituelle plan.

Til dig der ønsker at få fjernet de fastholdt følelser omkring dit hjerte og i dine chakra.

Til dig der vil være sikker på at der ikke er vedhæftet dig fremmede energier og til dig der ønsker at få hævet din vibration, så det vil blive nemmere at tiltrække det du ønsker dig.

Til dig der har lyst til at prøve og få gavn af de bedste teknikker og værktøjer og healing jeg arbejder med.

Hvad er dit livs formål? Hvilke skjulte intuitive gaver og evner har du?

Du vil komme vidt omkring og du vil finde ud af hvilke energier du udsender, du vil få mulighed for at kommunikere med dit underbevidste sind, og skånsom lave den ønskede forandring/bedring via en unik lydfil, som bliver designet til dine behov, som kan kommunikere med din underbevidsthed, og hvor du her har indflydelse på hvilke forandringer / forbedringer du ønsker..

Rejsen vil give dig kendskab til nogle af dine tidligere liv,og du vil få viden om de læreopgaver du har i dette liv, dit livs formål m.m.

Alt det og meget mere..

På denne rejse vil du desuden, hver uge få generelt info om ugens emne og aktivitet, og du får hver uge, besked om det jeg finder og hvad der er blevet forløst tilsendt via mail.

Dette er et enestående online forløb til dig, der er klar til at udforske dig selv, udvide din horisont, samtidig med at der bliver arbejdet på dig.

Et virkelig unikt forløb.

Online forløbet kommer til at indeholde følgende :

Uge 1: Lille læsning i Akasha

Du får lavet en lille læsning i Akasha, hvor du bl.a. får viden om hvilke lande du har levet i og hvilke lære opgaver har du medtaget til dette liv. Du vil få viden om hvilket af dine tidligere liv der har størst indflydelse på dit nuværende liv, lidt om din sundhed, dine gode og dårlige egenskaber du har taget med til dette liv, og som der skal arbejdes med, dit livs formål og evt. beskeder m.m.

Uge 2: Få indsat de 8 kernefølelser

Du kan få hjælp til at forbedre din fysiske, emotionelle og spirituelle sundhed. Det gøres ved hjælp af downloades af nye følelser i din krop. Hvis du fx. aldrig har følt hvordan det er at være succesfuld, elsket, og accepteret, kan vi med hjælp af nye downloades om programmere dig, din krop og dermed dit liv. Ændre gamle programmer der ikke tjener dig længere.

Du kan få hjælp til at forbedre din fysiske, emotionelle og spirituelle sundhed. Det gøres ved hjælp af downloades af nye følelser i din krop. Hvis du fx. aldrig har følt hvordan det er at være succesfuld, elsket, og accepteret, kan vi med hjælp af nye downloades om programmere dig, din krop og dermed dit liv. Ændre gamle programmer der ikke tjener dig længere.

Uge 3: Lydfil Få adgang til dine tidligere liv og dine indsigter fra Atlantis + info

De fleste af os har haft et tidligere liv i Atlantis, da Atlantis eksisterede over et tidsrum af ca. 450.000 år. Så hvad lavede du i Atlantis, hvilke evner havde du.

Uge 4: Treenighed – tre vigtige healing processer som kan gøre en forskel for dig.

Tilbage til din indre kerne…

Denne healing vil bevirke at din naturlige tilstand som du har haft fra din fødsel, bliver genetableret, indre balance, kærlighed, og fjernelser af slør som vil optimere din måde til at se igennem tingene på, også spirituelt.

Omsorg og kærlighed, til dit indre barn…

Alle negative følelser du har måttet absorbere fra den dag du blev undfanget og op til din fødsel, vil jeg gå ind og neutralisere via denne energetisk måde, hvor jeg sender ubetinget kærlighed fra undfangelsen til din fødsel.

Healing af ubevidste minder…

Her vil jeg gå ind og healer dine ubevidste minder, som du har absorberet igennem livet, trauma fra fysiske og psykiske oplevelser, operationer, og lign. alt hvad der ikke længere tjener dig og holder dig tilbage fra at have et lykkeligt liv, vil blive forløst i denne dejlige proces.

Du får lavet disse 3 specielle healing processer som kan gøre en stor forskel for dig, her får du at vide hvad jeg intuitivt har set og følt. evt. beskeder m.m. som du får tilsendt via mail.

Uge 5: Højfrekvente Glyffer.

Lyset sprog. Glyffer består af forskellige farver og nogle af geometriske former. Enhver Glyf har dens helt individuelle farve, form og egenskab. Glyffer kommunikere med vores egen energetisk felt og understøtter og opløser forskellige problematikker både fysiske og spirituelle i samråd med din sjæl + info.

Uge 6: Få fjernet fremmede og negative energier på og omkring dig.

Du vil få testet om du har nogle fremmede energier som er vedhæftet dig og du vil få dem fjernet, ligeså forbandelser, forpligtelser, eder, kontrakter og forpligtelser som du har indgået til dette liv. Ligeledes vil jeg ophæve skadelige energetisk bånd og forbindelser, også her får du tilsendt hvad jeg finder m.m.

Uge 7: Hvilke udsendelses energier har du kørende.

Hvilke udsendelses energi sender du ud til omverdenen?

Få fjernet evt. negative og erstattet dem med nye positive der gavner dig.

En udsendelses energi er en energi som du uden at være bevidst om, sender ud til andre mennesker, den kan influere dig i den måde du omgås andre og igen hvordan andre opfatter dig, den kan desuden også tiltrække de forkerte mennesker og situationer.

Nogle udsendelses energier har vi med fra fødslen, disse kan også være former for kontrakter vi har indgået. F. eks “sygdom er min følgesvend” hvis man har sådan en energi, så kan livet være meget hårdt, da du vil have tendens til at tiltrække sygdomme eller symptomer livet igennem. Disse energier er som en radio der spiller en bestemt kanal og tiltrække bestemte ting. Sådan er det med alt om det nu omhandler penge, kærlighed, relationer, eller lign.

Disse energier kan også være lærer opgaver vi har medbragt i dette liv, heldigvis kan de fleste blive neutraliseret og erstattet med positive. Jeg vil her forbinder mig med din energi og muskeltester hvilke negative energier du har og evt. erstatte dem med nye positive.

Der kan også være andre ting med i spil som indgåede kontrakter, forpligtelser, eder og som ikke længere tjener dig til dit højeste og bedste vil jeg fjerne i samråd med din sjæl.

Uge 8: Chakra talk, få fjernet de fastholdt følelser du måtte have i de forskellige chakra.

Du vil her få fjernet de fastholdt følelser i dine chakra  som blokerer din vitale flow, de fastholdt følelser kan lave en del ravage i de omliggende organer, endvidere kan de også være med til at holde din vibration nede. + en masse info om chakra.

Uge 9: Forløsning af din hjerte barriere.

Du vil få testet og evt. fjernet den barriere du har omkring dit hjerte, som din krop har opbygget som beskyttelse, der nu ikke længere tjener dig og du vil få dem fjernet. Disse opstår når vi i livet har været udsat for rigtigt dybe og smertefulde oplevelser og skuffelser, det kan være i parforhold, overgreb fysisk/psykisk, tab af nære relationer, dybe trauma, o.s.v.

Uge 10: Åbning af hjertet, lydfil og info

Denne lydfil vil understøtte og aktivere din selv healing i forhold til de udfordringer du har på dette område. Det kan være sorg, i forhold til dine relationer, kæreste, familie, venner osv.

Uge 11: Ryd op i din rygsæk, denne lydfil vi hjælpe og understøtte dig i hverdagen, et dejligt værktøj, til at få stresset af og give slip på det der ikke tjener og gavner dig mere.

Uge 12: Hvilket selv billede har du i din underbevidsthed? negative og

Hvilket selv billede har du i din underbevidsthed? Få fjernet eventuelle negative og erstattet dem med nye positive der gavner dig. 

Vi har alle forskellige selv billeder af os selv, de kan være forbundet med programmeringer som barn, adfærdsmønstre eller påduttet os fra vores sociale om felt. Vi opfatter os selv og andre igennem vores eget personlige filter, eller briller, alle ser igennem forskellige briller og hver især, vil vi få og have en anden tilgang til det vi ser. Alt afhængig af hvad vi har af programmeringer og hvad vi har i vores helt personlige rygsæk, både fysisk, følelsesmæssigt og spirituel. Det der drejer sig om er at blive bevidst, og når du er bevidste omkring dem kan vi ændre på det. Husk Rom blev hellere ikke bygget på en dag.

Uge 13: Hvilke gaver og evner har du med i dette liv?

Hvad er din mission i livet? hvorfor er du her på jorden? Få vigtig info til omkring dette.

Uge 14: Ophævelse af indgåede eder, kontrakter, forpligtelser eller aftaler i dette liv?

I samarbejde med din sjæl kigger jeg på hvad vi kan få lov til at forløse eller ophæve, og evt. downloads af viden fra tidligere liv som kan understøtte dig i dette liv.

Uge 15: 1 til 1 session med mig, vi arbejde på det tema der er din største udfordring her og nu. Det kan både fysisk, mentalt eller spirituel.

Uge 16: Opsamling, evaluering og arbejde på og med dit indre barn, forløsning af sorg, nag, skyld, skam m.m.

I alle 16 uger bliver der udsendt fjern healing, som består af regnbuehjerte healing. Healing bliver på fastlagte tidspunkter.

Husk du er unik…

Vil du med på rejsen?