SORG FORLØSNING

uforløst sorg

Sorg forløsning og healing til dit indre barn…

Skønne sjæl, sidder du fast i gamle mønstre og handlinger. Har du svært ved at slippe gammelt nag, sorg, og vrede som du har oplevet i relationer, situationer eller har du tabt et kært menneske. Så er du kommet til det rette sted.

Som udgangspunkt er din krop og psyke skabt til balance og ligevægt. Du er eminent til at hele dig selv, hvis du får de rette betingelser. Desværre udsættes vi mennesker i et gennemsnitligt liv for så mange belastninger, at de fleste af os bærer rundt på en mængde skadelige energier. En stor del af disse energier er følelser og traumer fra fortiden, som af forskellige årsager ikke er blevet fuldt erkendt og/eller bearbejdet. Som resultat deraf, er de stagneret i kroppen og sindet hvorfra de udøver en hæmmende effekt på mange forskellige områder af vores liv og helbred. Jeg kalder disse også for fastholdt følelser.

Nogle gange har du været ude i situationer, som har gjort et så dybt indtryk på din person, det kan være tab af kære/relationer o.s.v. situationer hvor du har følt stor smerte, at din underbevidsthed ofte gøre noget for at undgå hjertesorg. Nogle gange er du nødt til at sætte en form for beskyttelse, eller en barriere omkring hjertet for at kunne være og udholde følelsen.

Jeg tilbyder 1-1 sessioner hvor vi via telefonen sammen arbejder på temaet.

Der skal på regnes flere sessioner som er helt individuelt for hver enkelt.

Jeg arbejder på dig energetisk og sender alt til dig på mail. Vi aftaler et tidspunkt hvor jeg kontakter dig over dig telefonen. Du vil få alt hvad jeg forløser på skrift via mail.

Dette tilbyder jeg så du har mulighed for at kunne få bearbejdet og slippe det der holder dig tilbage for at blive og være den bedste udgave af dig selv.

Lad dit lys skinne, og lad mig hjælpe dig.

Denne pris gælder kun dette forløb.

Lige nu til nye kunder fås et 3 turs kort til 999.- 

Enkelt session til 450.- 

Normal pris 650.- pr. session